Kurs privat
Kurset arrangeres på forespørsel gjennom hele året. Varighet 2 døgn.


Mange mennesker føler seg fanget i hverdagslivets rutiner som tilsynelatende tapper livet for mening. Noen tror at livet går dem forbi eller allerede har gjort det.


Andre føler seg sterkt begrenset av jobbens krav og strevet med å forsørge familien, sin livssituasjon eller økonomiske stilling.


Noen fortæres av akutt stress, andre av akutt kjedsomhet. Noen har en frenetisk trang til å gjøre noe hele tiden; andre stagnerer.


Mange mennesker lengter etter den relative friheten som kommer med velstand og oppdager at ikke en gang det er nok til å gi livet mening.


Kjenner du deg igjen? Eller har du kanskje opplev alt dette?

Opplever du en vanskelig livssituasjon, uro eller stress?Da kan en retreat være noe å vurdere.

Retreat betyr å trekke seg tilbake. Det handler om å gå i møte med deg selv og lytte innover. Kanskje er det nettopp det du trenger?


I løpet av kurset vil du oppleve indre fred og ro, og lære hvordan du i hverdagen går inn i denne bevissthetstilstanden; Uansett hva som skjer og hvilken situasjon du befinner deg i.

Dette er et 1-1 kurs, som betyr at det ikke vil være andre deltakere tilstede. Kurset holdes over hele Norge. Pris fra Kr. 10 000,-
Om

Steffen Dahl er opptatt av grunnleggende spørsmål som angår menneskets tilværelse. Han har 12 års erfaring som leder og konsulent, 5 års erfaringskompetanse med psykiske lidelser og har studert kognitiv psykologi, filosofi og komparativ religion. I 2011 gikk han alene på ski til både Nordpolen og Sydpolen. Steffen holder kurs og foredrag for private, næringslivet, det offentlige apparatet og i skolen. Les mer her.


Booking/info: steffen@tankemester.no

© 2020 Tankemester.no

  • YouTube - svarte sirkelen